analyseren verbinden uitvoeren

wie ben ik?

Mijn naam is Adrienne Vertooren.
Samen met mijn ouders, drie broers en zus ben ik eigenaar van Merford (www.merford.com).

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit en een executive master tot Registercontroller, en enkele jaren buiten het familiebedrijf werkzaam te zijn geweest, ben ik in het familiebedrijf gaan werken.
Ik heb dit vele jaren met groot plezier gedaan, maar na 12 jaar werkzaam te zijn geweest bij Merford, waarvan 7 jaar als algemeen directeur, heb ik besloten een andere weg in te slaan.

De afgelopen 7 jaar heb ik samen met de 180 collega’s het bedrijf verder geoptimaliseerd tot een professionele onderneming die klaar is voor de toekomst om een volgende fase in te gaan.
We hebben de organisatiestructuur veranderd naar wat nodig was in deze fase van het bedrijf, processen geoptimaliseerd (administratie, ERP, logistiek, productie, etc), marketing en HR op een hoger niveau gebracht, bedrijven gekocht, een bedrijf verkocht voor optimale focus en medewerkers verder opgeleid.

Naast dat ik na een hectisch aantal jaren behoefte had aan wat meer rust en tijd voor mijn gezin vond ik ook dat voor deze fase een ander type persoon nodig is.
Om deze reden heb ik besloten te stoppen en hebben we als familie een externe directeur aangetrokken om het bedrijf de volgende fase in te leiden; één van een verdere groei en internationalisering met nieuwe innovaties.

Ik word enthousiast van het delen van mijn ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan met andere familiebedrijven. Als commissaris, adviseur, om gewoon een paar uur te sparren of in een verbeterproject.

Doordat ik zelf als algemeen directeur aan het roer heb gestaan, de overdracht naar de volgende generatie heb mee gemaakt, heb samen gewerkt met diverse familieleden en nog steeds eigenaar ben samen met mijn familie merk ik dat ik me snel kan inleven in de ander en zijn of haar situatie.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik kom graag langs.

Hartelijke groet, Adrienne

contact

adrienne@vertooren.com

www.vertooren.com

06-30987440