toegevoegde waarde vanuit de praktijk

optimalisatie processen

Je bent de volgende generatie in het familiebedrijf en hebt heel wat idee├źn om het bedrijf verder te optimaliseren, maar je wilt graag sparren met een ervaringsdeskundige? Of je bent op zoek naar iemand die samen met jou de lijnen uitzet en met je MT de volgende stap zet?

Met een specialisatie in HR. Lees hieronder meer daarover.

Toezichthouder

Je wilt graag iemand met persoonlijke ervaring als algemeen directeur in het familiebedrijf aan je Raad van Advies of Raad van Commissarissen toevoegen? Iemand die ook de dynamiek kent van het werken met familie in het operationele proces en het samenwerken als aandeelhouder?

sparringpartner

Je bent algemeen directeur in het familiebedrijf en wilt graag met iemand sparren over de vragen en problematieken waar je tegenaan loopt?

HR ADVIES EN PRODUCTEN

Medewerkers zijn het kapitaal van je organisatie. Het is belangrijk transparant te zijn omtrent de arbeidsvoorwaarden in een duidelijk personeelshandboek, functieomschrijvingen gekoppeld aan een helder loongebouw en een compleet opleidingsplan.

Een HR-adviseur heeft veelal genoeg omhanden met de dagelijkse gang van zaken om dergelijke verbetertrajecten op te pakken.

Met mijn ervaring bij andere bedrijven ben ik in staat om het gehele traject te verzorgen, van interviews, het schrijven van teksten, het betrekken van de ondernemingsraad tot aan de communicatie naar de medewerkers, samen met directie of management.